Blåljus

Inbrott på avfallsanläggning

Blåljus Natten polishändelser

Under natten mot tisdagen har polisens regionledningscentral hanterat 38 ärenden som rör Jönköpings län. Två personer har gripits, se nedan. En person har omhändertagits för fylleri.

00:54 Polisen larmades till en avfallsanläggning i Vaggeryd. Ett inbrottslarm hade utlösts och två personer syntes i en kamera när de försökte bryta upp en dörr till en fastighet på området. Polisens hundförare med hund började spåra efter gärningspersoner på området. Klockan 02:14 anträffades två män i terrängen utanför anläggningen. De båda gripna är i 30-årsåldern och fördes till polisstationen för förhör. De anhölls av åklagare under natten misstänkta för försök till stöld.

05:52 SOS larmade polis, ambulans och räddningstjänst till riksväg 27 vid Anderstorp. Vid en korsning till riksväg 27 hade två bilar krockat. Det var halt på platsen och bilen som skulle svänga ut på riksväg 27 lyckades inte stanna bilen vid korsningen. Ett körfält stängdes av och bärgare beställdes. Ingen person kom till skada och det finns ingen misstanke om brott.

Källa: Polisen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *