Blåljus

Inbrott på åkeri under natten

Blåljus Staketet uppklippt på ett åkeri i Ljungarum. Polisen sammanfattar nattens händelser i länet.

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 på lördagskvällen hanterat ett 80-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. 13 personer har omhändertagits på grund av berusning och fyra personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

22.55 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades med anledning av en trafikolycka på länsväg 153 mellan Fegen och Långarekull, Gislaveds kommun. Olyckan var en singelolycka där föraren av en personbil hade kört av vägen. När polis kom till platsen fattade patrullen misstankar om att föraren var berusad. En förundersökning gällande rattfylleri/drograttfylleri inleddes och föraren togs med för provtagning.

01.21 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades med anledning av en trafikolycka på Öxnehagaleden, Jönköping. Olyckan var en singelolycka där föraren av en personbil hade kört in i en stolpe. När polis kom till platsen fattade patrullen misstankar om att föraren, en kvinna i 45-årsåldern, var berusad. Kvinnan är i nuläget misstänkt för grovt rattfylleri.

04.01 Polis kontaktades av väktare som upptäckt hål i ett staket vid ett åkeri i Ljungarum. När polis kom till platsen konstaterades att inbrott skett i en av lastbilarna och hundpatrull spårade på platsen. Ingen misstänkt person anträffades men spår har säkrats. Polisen har upprättat en anmälan om inbrott. Det är i nuläget oklart vad som har stulits från platsen.

Källa: Polisen.se

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *