Blåljus

Inbrott och misshandel

Blåljus Polisen sammanfattar natten med händelser i Gnosjö och Nässjö.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 60 ärenden mellan klockan 22.00–07.00. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:08 Polisen larmades till en adress i Nässjö med anledning av en misshandel inomhus. Flera gärningsmän hade misshandlat en man i 20-årsåldern med ett tillhygge. Den drabbade mannen fördes till sjukhus med ambulans, polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget. Två män i 25-årsåldern greps. Senare under natten greps ytterligare en man i 25-årsåldern som misstänks ha varit delaktig i brottet. Händelsen rubriceras som rån och grov misshandel. De tre männen som greps anhölls under natten. Ärendet är åklagarlett.

23:07 Polisen larmades till ett företag på Spikgatan i Gnosjö med anledning av ett inbrott. När polis kom till platsen fanns ingen misstänkt gärningsperson kvar. Någon, eller några, hade krossat en fönsterruta. Vad som har stulits är oklart. En brottsplatsundersökning genomfördes och en anmälan gällande stöld genom inbrott upprättades. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *