Blåljus

Inbrott och dieselstöld

Blåljus Polisen sammanfattar en aktiv natt med bland annat inbrott i Jönköping och dieselstöld i Tranås.

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

Strax efter midnatt fick polisen in samtal om att några misstänkta personer hade anträffats på ett företag på Stoerydsvägen i Tranås. Polisen åkte till platsen för att utreda vad som hänt. En utredning om stöld påbörjades med anledning av misstanke om slangning av diesel på platsen. De tre personerna, två i 65-årsåldern och en i 55-årsåldern greps och fördes till polisstationen i Eksjö för förhör. När de hade förhörts blev de anhållna av åklagare strax efter klockan 04, på sannolika skäl misstänkta för stöld.

04.41 polisen kallades av väktare till ett inbrott som hade upptäckts i stadsdelen Öxnehaga, Jönköping. En väktare hade upptäckt att glasrutor hade krossats och att saker låg slängda på platsen. Polisen påbörjade en utredning om stöld genom inbrott utan misstänkt. Polisen har gjort en brottsplatsundersökning. Vad som stulits är inte klarlagt.

Källa: Polisen.se

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *