Blåljus

Inbrott i garage – stöldgods hittades i skogen

Blåljus Polisen har inlett en utredning om stöld genom inbrott efter att en fyrhjuling och åkgräsklippare hamnat på villovägar under tisdagskvällen.

Sedan i går kväll har polisen hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits för brott men två personer har omhändertagits misstänkta för påverkan av alkohol eller narkotika i trafiken. Majoriteten av de ärenden som har hanterats är av rutinkaraktär, så som kontroller i trafiken, psykisk ohälsa och viltolyckor utan personskador. Inga allvarliga brott mot person har kommit till polisens kännedom.

Vid 01.30-tiden larmades polisen till en bostad i Burseryd i Gislaveds kommun med anledning av en stöld. Någon gång under tisdagskvällen har någon stulit en fyrhjulning och en åkgräsklippare genom att ha brutit sig in i ett låst garage. Polisen hittade fyrhjulingen och åkgräsklipparen i skogen i närheten av bostaden, vilka återlämnades till ägaren. En utredning om stöld genom inbrott är påbörjad. Det finns ingen misstänkt i nuläget.

Källa: Polisen.se

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *