Blåljus

Grep drogpåverkad beväpnad man

Blåljus En cykelstöld från en butik i Gislaved och gripandet av en drogpåverkad man med kniv och luftpistol i Jönköping sammanfattar polisens nattarbete.

Vid tvåtiden kontaktade väktare polisen om att det just hade gått inbrottslarm på en butik i Gislaved. Polis kom dit och kunde konstatera att det hade varit inbrott. Någon eller några hade tagit sig in via en källare. Två cyklar hade stulits till ett okänt värde. Polisen sökte i området men lyckades inte hitta någon misstänkt. Polisen gjorde en kriminalteknisk undersökning på platsen för att söka efter spår. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Vid femtiden fick polisen in flera samtal om en man som viftade med en kniv och sköt med luftpistol i luften. Han ska också ha gapat och skrikit och slagit på en busskur vid Hamnparken i Jönköping. Polis kom dit och säkrade mannen. Han blev misstänkt för narkotikabrott eget bruk och brott mot knivlagen. Mannen togs in till polisstationen för tillnyktring. Han är i 20-årsåldern. Mannen ska inte ha viftat med kniven eller skjutit mot någon person eller egendom. Ingen skadades.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat en del berusade personer, utfärdat böter för trafikbrott, hanterat viltolyckor, åkt på larm som inte lett till brottsmisstankar, et cetera.

Källa: Polisen.se

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *