Blåljus

Gjorde inbrott i företagsbilar – två personer gripna

Blåljus En man och en kvinna i 30-årsåldern greps misstänkta för flera verktygsstölder.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. Två personer har gripits (se nedan). Tre personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

Vid 23-tiden larmades polis till Kanalgatan i Jönköping med anledning av ett pågående inbrott. En inringare hade noterat hur två personer slagit sönder rutorna på två företagsbilar, tagit saker ur bilarna och därefter lämnat platsen i en bil. Längs riksväg 40, i riktning mot Nässjö, kunde en polispatrull stoppa aktuell bil. Två personer, en man och en kvinna i 30-årsåldern, greps misstänkta för stöld genom inbrott. Bilen togs också i beslag och stöldgodset ska ha bestått av verktyg.

Vid 04-tiden larmades polis och räddningstjänst till länsväg 826 utanför Tenhult med anledning av en trafikolycka. En bilist ska ha kört in i ett träd. När polis anlänt till platsen visade det sig att olyckan varit mycket allvarlig. En person befann sig i bilen. Bilen har tagits i beslag.*

* Texten kommer att uppdateras när mer information finns.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, mindre viltolyckor, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *