Blåljus

Flera inbrott under natten

Blåljus Privatpersoner och företag runt om i länet har under natten haft påhälsning.

Genrebild: David Alin

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 35 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

Strax innan midnatt larmades polisen larmades till en adress i Kortebo med anledning av ett inbrottsförsök. Personen som larmade polis hade sett en gärningsperson som försökte ta sig in i ett källarförråd. Polis åkte till platsen, ingen misstänkt gärningsperson påträffades. Inget ska ha stulits. Händelsen rubriceras som försök till stöld genom inbrott, det finns ingen misstänkt för brottet. Brottsplatsen har fotodokumenterats.

Vid 02-tiden larmades polisen till en adress i norra delarna av Nässjö. Det var ett säkerhetsbolag som kontaktade polis. En bil hade kört sönder en garageport till ett företag. Sedan hade någon, eller några, tagit sig in i företagets lokaler. Vad som stulits är inte preciserat i nuläget. Bilen kördes sedan från platsen. Polis åkte till platsen men ingen gärningsperson har påträffats. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *