Blåljus

Flera fall av rattfylleri

Blåljus Polisen sammanfattar natten med händelser i Nässjö och Jönköping.

07.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.25 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Nässjö uppstod misstanke om drogpåverkan på föraren, en man i 20-årsåldern. Han blev misstänkt för drograttfylleri och fick följa med för provtagning och förhör. Hans körkort omhändertogs av polisen.

04.41 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i på E4 Jönköping uppstod misstanke om drogpåverkan på föraren, en man i 25-årsåldern. Han blev misstänkt för drograttfylleri och fick följa med för provtagning och förhör.

06.01 Isamband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Nässjö uppstod misstanke om alkoholpåverkan på föraren, en man i 45-årsåldern. Han blev misstänkt för rattfylleri och grov olovlig körning och fick följa med för provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Det är kallt i länet under natten/morgonen och polisen vill påminna om vikten av att hålla rutorna på fordon rena från snö och is. Och att dessutom köra försiktigt.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *