Blåljus

Flera bråk i länet under natten

Blåljus Polisen summerar en händelserik natt.

Arkivfoto

Sammanfattning av natten i Jönköpings län. Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 75 ärenden mellan klockan 22 och 07. En person har gripits, se notis nedan. Händelser i urval:

22.40 Polis larmades till en mindre ort i Eksjö kommun med anledning av bråk i en bostad. Polis kom dit. Det visade sig att en man ska ha misshandlat en närstående kvinna. I bostaden fanns även ett barn. Mannen greps, misstänkt för misshandel i nära relation, samt barnfridsbrott. Han anhölls under natten efter beslut av åklagare. Den drabbade kvinnan ska inte ha skadats allvarligt fysiskt.

00.21 Det kom samtal om två män som hade stulit kopparkabel vid en återvinningstation i Korsberga. Männen hade klippt upp staketet för att ta sig in men greps på bar gärning av personal. Männen hölls kvar i väntan på polis, som kom dit strax efter. Männen är i 20- och 35-årsåldern. Värdet på det stulna uppgick till cirka 1300 kronor. Polisen höll förhör och gjorde de nödvändiga initiala utredningsåtgärderna, därför förelåg inget behov av att gripa männen.

00.54 Polisen fick samtal om att det hade varit bråk mellan ett par grupperingar i Sävsjö. Polisen kom dit och försökte bilda sig en uppfattning om vad som hade hänt. En man i 20-årsåldern hade blivit misshandlad och ambulans tillkallades. Han ska inte ha varit allvarligt skadad. Polisen identifierade flera personer som ska ha deltagit i bråket, samt vittnen. En anmälan om misshandel skrevs. Ingen greps.

01.46 Polis larmades till en krog i centrala Eksjö där det hade varit ett större bråk med 10-15 personer inblandade. Polis kom dit. Det är oklart hur många som var drivande i bråket, men en man i 40-årsåldern i det ena sällskapet och två män i övre tonåren i det andra sällskapet identifierades som inblandade och polisen skrev anmälan och motanmälan om misshandel. Ingen ska ha varit i behov av ambulans, såvitt polisens presstjänst känner till.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *