Blåljus

Drograttfylleri och brand i stuga

Blåljus Här presenteras nattens polishändelser

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 40 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

01:36 Vid en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Hornsgatan i Sävsjö uppstod misstanke om drograttfylleri och grov olovlig körning mot föraren. Mannen, i 60-årsåldern, fick följa med polisen för provtagning och förhör. Passageraren, en man i 45-årsåldern, blev misstänkt för ringa narkotikabrott för eget bruk.

02:26 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till området Sandhem i Mullsjö med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en sommarstuga ha börjat brinna. Väl på plats konstaterades det att stugan var helt övertänd. Ingen person ska ha behövt följa med ambulans för sjukvård. Polisen kommer skriva en anmälan om brand utan misstanke om brott.

04:00 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Bankeryd, Jönköping, med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en bil ha börjat brinna. Väl på plats visade det sig att bilen var helt övertänd. Vid 04:30-tiden hade räddningstjänsten släckt branden och börjat med nedkylning. Polisen kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand och utreda anledningen till branden.

Utöver detta har polisen haft ärenden om viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *