Blåljus

Drograttfylleri i Bor

Blåljus Polisen sammanfattar natten.

06.28 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordninsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan.

01.26 I samband med kontroll av en lastbil som parkerat på E4 Klevshult bötfälldes chauffören för att ha stannat olagligt på motorväg och eftersom fordonsavgifter på nästan 13 000 var obetalda omhändertogs registreringsskyltarna. Skyltarna kommer att kunna återfås mot kvitto på de betalda avgifterna.

02.36 I samband med en kontroll av en bilist i Bor uppstod misstanke om drograttfylleri på föraren, en man i 25-årsåldern. Han fick följa med för provtagning och förhör och frigavs därefter.

06.20 En man i 35-årsåldern ringde till polisen och anmälde att hans bil blivit stulen utanför bostaden i Nässjö. Han uppgav att han under gårdagen lämnade bilen obevakad på tomgång och då blev bilnyckeln stulen. Nu har också bilen blivit stulen under natten.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *