Blåljus

Drograttfull körkortslös lastbilsförare körde av vägen

Blåljus En skottlossning i Jönköping och en trafikolycka i Jönköping sammanfattar länspolisens nattarbete.

Montage: David Alin

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:40 Polisen larmades till Öxnehaga i Jönköping med anledning av att inringare hade hört höga smällar. Dessa smällar kunde uppfattas som skottlossning. Flera polispatruller beordrades till platsen för att undersöka vad som hade inträffat. En förundersökning på grov vapenbrott inleddes. En man i 25-årsåldern kontrollerades och mannen greps misstänkt för grovt vapenbrott. Senare under natten hävdes gripandet. Polisens presstjänst har inga uppgifter om att någon person ska ha skadats i samband med händelsen.

03:28 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka på E4, Kaxholmen, Jönköping. Det var en trailerdragare med släp som hade kört av vägen. Flera polispatruller åkte till platsen. I trailerdragaren färdades två personer; en man och en kvinna. Båda är i 35-årsåldern. De båda greps. Brottsrubriceringarna är narkotikabrott innehav, olovlig körning samt tillåtande av olovlig körning. Mannen ska ha kört fordonet.

Källa: Polisen.se

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *