Blåljus

Drograttfull 60-årig man på moped

Blåljus Polisen sammanfattar natten

07.42 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 55-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, fyra har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.22 i samband med en kontroll av en mopedist i Nässjö uppstod flera brottsmisstankar. Mopedisten valde först att inte stanna för polisen men när han, en man i 60-årsåldern, stannade efter någon minut blev han misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och för att ej ha stannat på polismans tecken. Han fick följa med för provtagning och förhör.

00.39 SOS-larm till polisen om trafikolycka i Skjutsarbacken, Jönköping. Polisen åkte till platsen och det visade sig att fyra personer var drabbade. En misstänkt förare, man i 20-årsåldern blev misstänkt drograttfylleri och grov olovlig körning. Han fick följa med för provtagning och bilen togs i beslag för en teknisk undersökning.

00.50 SOS-larm till polisen om brand under ett tåg som körde i Rörvik, Sävsjö. Räddningstjänsten åkte till platsen och kunde senare meddela att det var ett arbetståg som slipade rälsen varvid det uppstod gnistbildning. Ingen misstanke om brott.

03.54 SOS-larm om trafikolycka i Nytorp, Nässjö. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara en A-traktorförare som kört av vägen. Vid kontroll av förarens nykterhet uppstod misstanke om rattfylleri. Föraren, en flicka i övre tonåren hade också ådragit skador på en arm vid olyckan. På grund av misstanke blev det provtagning och förhör.

04.48 samtal till polisen om krossade glasrutor på en förskola på Hembygdsgatan i Nässjö. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott men det är oklart vad som kan ha stulits. Det finns ingen misstänkt.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Källa: Polisen.se

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *