Blåljus

Död person hittad i Gränna

Blåljus Nattens polissammanfattning domineras av en död person hittad intill en brinnande bil i Gränna.

Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott. Ingen person har gripits.

00.50 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en bostad i området Torpa, Jönköping. Inbrottet upptäcktes när en boende i fastigheten kom hem och hittade en dörr uppbruten. En brottsplatsundersökning utfördes under natten. Det är i nuläget oklart exakt vad som stulits vid inbrottet. Polisen utreder händelsen som grov stöld genom inbrott..

03.04 Polis larmades med anledning av en brand i ett fordon i Gränna. När polis kom till platsen anträffades en avliden person intill fordonet. Platsen har spärrats av och tekniker har beordrats till platsen. Polisen arbetar nu med att utreda vad som har hänt och har inlett en förundersökning gällande vållande till annans död. Polisen har utfört, och kommer att fortsätta utföra, dörrknackning i området.

UPPDATERING:
11.45 Polisen har knackat dörr i området för att söka klarhet i händelsen och polisens kriminaltekniker är klara med sin undersökning på platsen.

Det fordon som brunnit ägs av en kvinna hemmahörande i Västra Götaland. Polisen har sökt men inte nått kvinnan efter händelsen och kvinnans anhöriga är underrättade om omständigheterna.

Det finns ingenting som hittills framkommit i polisens utredning som gör att misstanken om brott har stärkts.

Källa: Polisen.se

Arkivfoto

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *