Blåljus

Crosscykel stulen och bråkigt i bostad

Blåljus Nattens polishändelser

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits, se notis nedan.

22.46 Det kom larm om en trafikolycka på E4 vid Krängsberg, Vaggeryd. Två lastbilar hade krockat. Polis åkte dit. Den ena lastbilen hade körts in i en stillastående lastbil som hade fått haveri. Chauffören i den påkörande lastbilen klarade sig med en rispa på armen, men båda lastbilarna behövde bärgas från platsen. Polisen misstänker inget brott.

02.08 Polisen larmades om inbrott i ett garage till en bostad i Smålandsstenar, Gislaved. Tre personer hade precis stulit en crossmotorcykel och släpat den med sig. En person som bor i huset sprang efter. Tjuvarna släppte då motorcykeln och lämnade i en bil. Polisen kom till platsen och sökte efter gärningspersonerna samt tog uppgifter för en anmälan om grov stöld. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

03.07 Polisen fick samtal om bråk i en bostad i Vetlanda. En kvinna skulle ha blivit misshandlad av en närstående man. Polis kom till platsen. Kvinnan var inte i behov av ambulans. Mannen greps, misstänkt för misshandel och sexuellt ofredande. Han är i 25-årsåldern.

05.10 SOS larmade om en singelolycka på riksväg 40 vid Eksjö. En lastbilschaufför hade väjt för en älg och kört i diket. Chauffören fördes till sjukhus med ambulans, chockad men tillsynes oskadd. Bärgningsarbetet kommer att påverka framkomligheten på sträckan.

Källa: Polisen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *