Blåljus

Brände trämögel – garage i lågor

Blåljus Under torsdagskvällen larmades polis, räddningstjänst och ambulans till Sandhem med anledning av en brand i en garagevägg.

Arkivbild: David Alin

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 42 ärenden som rör Jönköpings län. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Klockan 22.37 larmades polis, räddningstjänst och ambulans till Sandhem med anledning av en brand i en garagevägg. Det var en man som hade bränt mögel på vedträ och branden hade då spridit sig till garaget. Mannen hade hunnit släcka större delen av branden på egen hand när räddningstjänst kom till platsen. En anmälan om brand utan misstanke om brott kommer att skrivas.

Vid halv två-tiden larmades polisen till en verksamhet i Tranås med anledning av ett misstänkt pågående inbrott. Enligt uppgifter är det ett kameralarm som har larmat och larmet visade att någon eller några verkade vara på väg in på verksamhetens område. Personal på verksamheten kunde snabbt komma till platsen och konfronterade då en obehörig person som vistades på området. Personal lyckades hålla kvar personen tills polispatrull kom till platsen. Personen, en man i 45-årsåldern, greps av polispatrull och han är misstänkt för stöld genom inbrott. Polisen har beslagtagit dunkar och slangningsutrustning som har använts vid inbrottet.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *