Blåljus

Bråk i restauranger under natten

Blåljus Polisen sammanfattar natten.

Arkivbild

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:


02.06 Polis larmades till en restaurang i de centrala delarna av Jönköping. Ordningsvakter hade tagit omhand en aggressiv man och belagt honom med handfängsel. Polis åkte till platsen och en person, en man i 20-årsåldern, omhändertogs på grund av ordningsstörning. Mannen misstänks även för misshandel alternativt våld mot tjänsteman och en anmälan kommer att skrivas. Ytterligare en person, en man i 20-årsåldern, avlägsnades från restaurangen.


02.30 Polis larmades till en restaurang i de centrala delarna av Jönköping. Ordningsvakter larmade om en misshandel och en misstänkt person, en man i 20-årsåldern, hade gripits av ordningsvakt. Polis åkte till platsen och utredningsåtgärder vidtogs. Polispatrullen har skrivit en anmälan om misshandel.


02.50 Polis larmades till en restaurang i de centrala delarna av Jönköping på grund av ett pågående bråk. Ordningsvakter hade hamnat i bråk och i tumult med en gäst som skulle avvisas och behövde polisens hjälp på platsen. Flera polispatruller åkte till adressen och tre personer, alla män i 20–30-årsåldern, greps. En av dem, en man i 25-årsåldern, är i nuläget misstänkt för förberedelse till grovt våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman samt våld mot tjänsteman. De andra två är i nuläget misstänkta för våld mot tjänsteman.


Polispatrullerna har utöver detta hanterat rutinärenden som exempelvis berusade personer, viltolyckor, trafikkontroller och personer med psykisk ohälsa.

Källa: Polisen.se

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *