Blåljus

Blev rånad på sina skor

Blåljus Polisen sammanfattar natten med ett personrån i Huskvarna och en bilbrand i Tranås.

Sedan igår klockan 22:00 har polisen hanterat 94 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits och inga allvarliga brott mot person har kommit till polisens kännedom. Fem personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av droger, i samband med handräckning eller av annan anledning.

01:46 Polisen larmades till Erik Dahlbergs plan i Huskvarna med anledning av ett rån. En ung man hade blivit hotad av flera för honom okända personer. Personerna sa att de ville ha mannens kläder och de kom över ett par svarta skor av märket Nike. Gärningspersonerna sprang från platsen i okänd riktning. Polisen har sökt efter gärningspersonerna men det finns i nuläget ingen misstänkt.

En anmälan om rån är upprättad. Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som har sett eller hört något om/av händelsen.

03.42 SOS larmade räddningstjänst och polis till Tranås med anledning av en brand i en parkerad bil. Bilen stod parkerad på en garageuppfart utanför en bostad. Branden släcktes av räddningstjänsten. På platsen såg man ingen orsak till att bilen skulle ha börjat brinna av en förklarlig anledning och en anmälan om skadegörelse genom brand är upprättas.

 

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *