Blåljus

Avvek olovligen från trafikolycka

Blåljus Natten polishändelser

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits misstänkt för brott (se nedan). En person har omhändertagits på grund av berusning.

00.08 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på Västra Järnvägsgatan i Smålandsstenar. Olyckan var en singelolycka där en förare av en personbil kört in i stenstolpar och in i en trädgård. Föraren ska sedan ha lämnat platsen till fots. Polis åkte till platsen. Fordonet hade fått omfattande skador vid kollisionen och har bärgats från platsen. Polispatrullen har skrivit en anmälan om olovligt avvikande från trafikolycksplats.

02.40 Polis larmades med anledning av ett pågående inbrott i en lokal på Blockgatan i Nässjö. Väktare hade åkt till platsen efter ett inbrottslarm. När polis kom till platsen konstaterades att ett inbrott skett. Någon eller några personer hade tagit sig in på området genom staketet och brutit sig in i en byggnad genom ett fönster. Ingen misstänkt person fanns kvar på platsen. Polisen har dokumenterat på platsen och skrivit en anmälan om stöld genom inbrott. Det är oklart vad som har stulits från lokalerna.

Källa: Polisen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *