Blåljus

48 ärenden i natt

Blåljus Polisen sammanfattar natten med händelser i Skillingaryd, Jönköping och Nässjö.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 48 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

23.38 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Brånavägen i Nässjö uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 25-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

02.48 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E4:an vid trafikplats Skillingaryd Södra, uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 35-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

03.15 Polis och väktare larmades till en restaurang på Vaggerydsgatan i Jönköping med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. När polis anlänt till platsen söktes området igenom men ingen misstänkt person fanns kvar. Polisen kommer skriva en anmälan om stöld genom inbrott. Stöldgodset bestod av alkohol.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, fyra viltolyckor utan personskador (tre rådjur och ett vildsvin) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *