Blåljus

14 togs av polisen

Blåljus Polisen rapporterar att man omhändertagit många personer under natten,

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Jönköpings län. Två personer har gripits. 14 personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

22.00 Polis larmades till området Torpa, Jönköping, med anledning av ett bråk i en bostad.Väl på plats kunde en man i 50-årsåldern gripas misstänkt för misshandel. Han är i nuläget misstänkt för misshandel mot tre kvinnor i 50-årsåldern, 40-årsåldern och 30-årsåldern. På grund av hög berusningsgrad på både målsägare och misstänkt har inga förhör kunnat genomföras än. Ingen av kvinnorna ska ha behövt följa med ambulans till sjukhus för vård.

22.57 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Tvärgatan i Tranås uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör. Passageraren i bilen, en man i 30-årsåldern, blev misstänkt för ringa narkotikainnehav.

01.02 Polis larmades till centrala Vetlanda med anledning av en misshandel utomhus. När polis anlänt anträffades en skadad man i 30-årsåldern. Mannen ska inte ha behövt följa med ambulans till sjukhus för vård. En misstänkt gärningsman, också i 30-årsåldern, kunde gripas. Han är i nuläget misstänkt för grov misshandel.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, en viltolycka samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *