Blåljus

100 händelser under natten

Blåljus Polisen sammanfattar natten med händelse på Höglandet.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat kring 100 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Tolv personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

23.11 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Prästängsvägen i Eksjö med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en personbil ha voltat. När polispatrull anlänt till platsen uppstod misstanke om rattfylleri och vårdslöshet i trafik mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör. En bärgare kallades också till platsen för att flytta på bilen.

02.50 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Storgatan i Nässjö med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en parkerad bil ha börjat brinna. Väl på plats lyckades räddningstjänsten släcka branden. Ingen person skadades i samband med händelsen. Polis kommer utreda vad som ligger bakom branden och en anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolycka utan personskada (vildsvin) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *