Begravning

Anna-Lisa Svensson, Värnamo

Begravning

I Uppståndelsekapellet, Värnamo, hölls fredagen den 2 september begravningsgudstjänst för Anna-Lisa Svensson, Värnamo.

Officiant var komminister emeritus Christer Fjordevik. Organist var Katarina Johansson som inledningsvis spelade Air av J.S. Bach och som avslutning Tröstevisa av B. Andersson. Oliver Lundgren och Pauline Gustafsson sjöng till gitarr Kärleken är av B. Ljunggren samt Hallelujah av L. Cohen. Gemensamt sjöngs psalmerna Måne och sol, vatten och vind, Guds kärlek är som stranden och som gräset och Det finns djup i Herrens godhet.

Kistan bars av närstående till familjegraven på Värnamo norra kyrkogård. Vid graven togs ett sista tack och farväl av maken Gösta, barnen Ann Lundgren och Håkan Svensson med familjer, övrig släkt och vänner. Utöver blommorna vid graven hedrades Anna-Lisa Svenssons minne med gåvor till Demensfonden.

Minnesstund följde i Apladalens Kaffestuga där minnesord lämnades av Håkan Svensson, Kjell Lundgren, Monica Eriksson och Gerthie Lindqvist. Peter Johnson sjöng en sång till gitarr varpå Christer Fjordevik avslutade samvaron med andakt och gemensam psalm. Ann Lundgren framförde till sista familjens tack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *