Motorsport

Kalle vann i Ungdoms-SM

Motorsport Dagens tredje deltävling i Ungdoms-SM i enduro avgjordes idag under kanonförhållanen i Skövde på en snabb och bra bana.  

Kalle Körner Björk, Arvid Modin, Oskar Edestedt, Vimmerby, Olle Häger, Kilsbergen, Emil Carell Malmö och prisutdelare Albin Elowsson som är VM-förare i enduro. Foto: Mitech

Kalle Körner-Björk visade att hans vinst i Smålandscupen förra helgen inte var någon tillfällighet när han i dag tog sin första seger i USM – Ungdoms-SM, i Skövde.
Den snabba banan gjorde att det var riktigt spännande när ledningen växlade mellan Kalle och Arvid Modin. MX Stockholm MCK men Kalle drog det längsta strået och vann.
Kalle ligger nu på en andraplats totalt i USM. Han är sju poäng efter Arvid Modin när två deltävlingar återstår.

Herman Magnusson fick en bra start men det blev problem med bromsarna så han tappade placeringar och slutade på en bra plats 13.

Kalle och Herman får se upp för Guldhjälmarna är på gång. De hade sin tävling i fredags och visade riktigt bra resultat. William Almen körde in på sin bästa placering hittills med en fjärdeplats och Theodor Popp slutade på en fin åttondeplats.

Taggar

Dela