Motorsport

Felix siktar högt i Indycar-finalen

Motorsport Felix Rosenqvist är fast besluten att avrunda på topp när 2024 års NTT Indycarsäsong når målsnöret i helgen i Big Machine Music City Grand Prix på Nashville Superspeedway.

Rosenqvist har nu bara ett race kvar innan han kan summera en i stora drag lovande första säsong med sitt nya team Meyer Shank Racing, och är inte rädd att spänna bågen inför den stundande finalen.  

Rosenqvist har aldrig tidigare kört på den D-formade Nashville Superspeedway-ovalen, som gör comeback på Indycarkalendern för första gången sedan 2008, men smålänningen låter inte det påverka hans ambitioner när säsongen nu går i mål.

– Det är otroligt hur fort en säsong går, och nu står vi här inför finalen, säger Felix Rosenqvist. Jag har aldrig kört ett varv på Nashville Superspeedway, och många av de andra testade där tidigare i år, men ärligt talat borde det inte vara något större problem. Jag har hunnit samla på mig mycket erfarenhet vid det här laget och jag känner mig redo att slåss om den här sista segern i år.

Rosenqvists MSR-bil kommer att bära ett nytt färgschema helgen till ära, i ett samarbete med flerfaldige Grammy Award-vinnaren Diplo och hans SiriusXM-kanal Diplo’s Revolution.

Pressmeddelande från Felix Rosenqvist

Pressbild

Taggar

Dela


1 reaktion på Felix siktar högt i Indycar-finalen

Hej!
Felix nu är det dags att plocka bort bromsklossarna på din MSR-bil
Skämt åsido, hoppas att du sätter ett bra lopp och tar dig hela vägen till en pallplats på söndag.
Lycka till med loppet Felix
Rosenqvist

Mvh Cg 🇸🇪

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *