Löpning

David och Karolina bästa löparna i höstlopp

Löpning I lördags arrangerade Wärnamo SK årets sista tävling och det skedde med start och mål vid Borgen Outdoor.

Tävlingen arrangerades för andra året och har nischat in sig som ett lite tuffare och mer kuperat terränglopp på 9,5 kilometer.

I årets lopp deltog mångfaldiga landslagslöparen David Nilsson, tävlande för Högby IF och han satte färg på loppet i kapp med solen och de färggranna höstlöven.

David vann loppets herrklass på ny rekordtid tillika gjorde Karolina Licht detsamma i damklassen. Segrarna må ursäkta men minst lika imponerande var tioåriga Isak Alm från Gnosjö som sprang den tuffa banan på strax över 45 minuter.