Ishockey Skilingaryds IS besegrade Rydaholms SK med 6–3.

[8/11]

[9/11]

[10/11]

[11/11]

Det var en bra match för vara division tre och Rydaholm kämpade bra för att försöka rubba SIS. Nu var SIS bättre men det var kamp långt in i sista perioden trots att 4–2 kom tidigt i perioden följt av 5–2. Rydaholm gav dock allt för att försöka nå ikapp men SIS vann rättvist.

– Jag tycker att vi var betydligt bättre men Rydaholm är ett tungt lag att möta, säger SIS-tränaren Daniel Lagander.
Det var SIS första seger i hockeytrean men man har bara spelat två matcher. Rydaholm har inlett med tre raka förluster.
– Skönt med en seger. Det ger energi när vi möter Lenhovda borta på söndag. Det blir tuffare motstånd, noterar SIS-tränaren.

SIS mål gjordes av Rasmus Larsson två, Jesper Thisell, Alexander Ekblad, Eric Karlsson och Isac Lagander. Bäst i laget var målvakten Emil Karlsson samt Rasmus Larsson och Emil Thelander.

Martin Immonen, Mattias Hansson och Martin Andersson svarade för gästernas mål. Bäst hos gästerna var Mattias Hansson samt målvakten Joakim Hansson.