Fotboll

Västboås tog poäng från Hovslätt

Fotboll Västboås inledde målskyttet men efter att Hovslätt kvitterat så drog man på sig ett rött kort i 68:e minuten. Trots en man mindre på plan så lyckades Västboås behålla resultatet matchen ut och fick med sig en poäng.

– Summerar man så får man ändå vara nöjd med 1–1 med tanke på att vår målvakt blev utvisad i mitten på andra halvlek, säger tränaren Mikael Svensson.

Västboås inledde målskyttet i trettonde minuten genom Gustav Olsson och det är även han tillsammans med Lukas Eriksson som Mikael Svensson vill lyfta fram lite extra.

– Det var en bra fotbollsmatch där Hovslätt ägde väldigt mycket boll men vi hade snäppet vassare målchanserna men visst vi fick slita hårt i försvaret med tanke på att vi var en mindre.

– Vi hade några riktigt högkaratiga chanser i slutet. Sådana där trippelchanser då man bara skjuter och skjuter men det tar ben, går i täck eller studsar på mållinjen, så chanser fanns det men vi är ändå nöjda med en poäng för det kan bli viktigt i slutspelet.

– Det är mycket folk som vanligt när vi spelar vilket är superkul och förtjänas att nämnas efter varje match, avslutar Mikael Svensson.

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Bredaryd Lanna förlorade mot Smålandsstenar
LÄS MER:  Västboås ökade avståndet till kvalstrecket
LÄS MER:  Västboås kliver fram och säkrar segern

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *