Fotboll

Västboås gav serieledarna en match

Fotboll Västboås hade tuffast tänkbara match under fredagskvällen, serieledarna Ljungby IF. Och det blev en allt för tuff nöt att knäcka och slutresultatet blev 1–4, där halvtidsresultatet var 1–2.

Arkivbild. Foto: Hedin Väisänen

Serieledarna Ljungby IF besökte Västboås hemmaarena. Och det blev en jämn första halvlek där Västboås stod upp bra och klev ut med ”bara” 1–2-underläge.

– Vi behövde göra mål så vi gjorde lite offensiva byten, säger Västboås tränare Mikael Svensson om snacket i pausvilan.

Trots att hemmalaget gjorde ett tappert försök att kvittera skulle Ljungby avgöra matchen med att göra två mål på tre minuter. Det blev tillslut 1–4 och Västboås segersvit på två raka segrar och bara ett insläppt mål bröts.

– Det var en jämn match och vi var lika bra som Ljungby. Skapar lägen men det rullar inte vår väg och bollen vill inte in, så enkelt är det bara. Vi slickar såren och går vidare till nästa match i stället, säger Mikael Svensson och vill höja lagets insats idag och ett par spelare som gjorde lite extra.

– Hela laget gör en fantastisk insats idag. Sedan gör Lukas Eriksson och Gustav Olsson det riktigt bra, så lite extra beröm för dem.

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Bredaryd Lanna förlorade mot Smålandsstenar
LÄS MER:  Historia skrevs när Västboås klarade kontraktet
LÄS MER:  Division 3-motstånd väntar för Västboås

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *