Fotboll

Västboås fick med sig ett poäng

Fotboll Västboås inledde med ett tidigt mål men kunde sedan inte hålla ihop det i slutet av matchen när Bankeryd tryckte på utan fick nöja sig med en poäng när matchen slutade 1–1.

Arkivbild.

Västboås och Bankeryd hade var sin halvlek av matchen varav Västboås hade första halvleken.

– Bankeryd fick äga andra halvleken lite för mycket och trots att vi sa att vi skulle hitta tillbaka till hur vi spelade i första halvleken så lyckades vi aldrig göra det, säger tränaren Mikael Svensson.

Västboås inledde målgörandet genom Pontus Åqvist i 19:e minuten. Bankeryd fick sedan in kvitteringsmålet relativt sent och Västboås hann aldrig göra mål igen på de tio minuterna som var kvar.

– Det är alltid surt att släppa in ett mål i slutet och vi har tappat det i slutet några matcher här nu under vårsäsongen. Sedan kan man ju även se det som så att ett mål på alla de chanser vi hade i första halvlek är lite för lite. Vi hade kunnat gå in i andra halvlek med 2–0.

Mikael Svensson vill lyfta fram Dennis Andersson, Pontus Åqvist och Abdou Dabou lite extra samt publiken som var och kollade.

– Det är alltid mycket folk här i Ås då vi har en hel full långsida och jag kommer hylla dem varje gång. Fler folk skulle uppleva det för det är helt fantastiskt, avslutar Svensson.

 

ANNONS
Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Värnamo Södra kniper segern på mållinjen
LÄS MER:  Västboås drog det längsta strået
LÄS MER:  Bredaryds nedåtgående trend fortsätter – nollade mot Gnosjö

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *