Fotboll

Värnamo Södra kniper segern på mållinjen

Fotboll Värnamo Södra kämpade till sista minuten och belönades med tre poäng och en 2−1-vinst mot Råslätts SK, efter att ha avgjort matchen med ett mål i slutminuten. Uppdaterad.

Bild från försäsongen. Foto: Hedin Väisänen

− Vi är väldigt nöjda med både presentationen och matchen. Vi vet att Råslätt är duktiga och att de vill ha mycket boll och det är något som vi har pratat om under veckan. Så en hel del träning har gjorts, där vi fokuserat på att stå lite lägre i försvarsspelet, vilket killarna gör, säger tränaren Christian Carlsson.

− Vi är de som har kontroll över matchen och tar ledningen först. Men sen får Råslätt ett gratis mål i den första halvleken och alla på hela planen ser att det är en inspark för oss men domaren väljer att ge den till Råslätt istället, så egentligen borde vi vunnit 2−0, men det är som det är. Sedan är andra halvlek, i princip likadan, där det är vi som dominerar och har bollen. Lyckligtvis kom det avgörande målet i nionde slutminuten, för idag är det vi som förtjänar att vinna.

Målen gjordes av Carl Sandberg och Luis Fajardo Gallardo.

− Alla ska även ha en guldstjärna, för ingen ger upp och sliter på något otroligt. Så med andra ord, en riktigt välspelad och bra match från killarna.

− Nu hoppas vi att vi kan fortsätta på detta vinnarspåret, avslutar Carlsson.

Nästa match spelas på bortaplan mot Bredaryd Lanna, redan på tisdag.

 

ANNONS
Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Zoran Sredojevic gjorde hattrick i derbyt
LÄS MER:  Mardrömsminuter för Västboås – tappade 4–1 i slutskedet
LÄS MER:  Inget att hämta i matchen för Rås Lb

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *