V-Södra tog poäng mot serietvåan

Fotboll Värnamo Södra fick en smakstart på höstsäsongen genom mål redan efter en minut över serietvåan Smålandsstenar. Uppdaterat.

V-Södras kom redan efter en minut sedan Adrian Paukovic spelat fram målskytten Luis Fajardo Gallardo.

I minut 90 kunde Smålandsstenar kvittera till slutresultatet 1–1. Det var bara halvminuten innan domaren blåste av matchen.

– Surt att tappa segern så nära slutet, säger Södras tränare Christian ”Chrille” Karlsson.
I stället för att lyfta upp bollarna försökte man spela bollen och det straffade sig. Smålandsstenar tryckte på och utnyttjade ett friläge till 1–1.

–Det är klart att Smålandsstenar är inte för inte ett topplag, säger Christian.

Samtidigt berömmer han hela sitt lag särskilt målvakt och backlinje. Södra har den här säsongen visat upp ett mycket starkt försvarsspel.

– Det märktes lite att det var första höstmatchen, säger han.

Södra hade chanser till 2–0 men samtidigt blundade domaren för en närmast given straff för gästerna.