V-Södra föll i Linköping

Fotboll Hjulsbro hemmavann i Linköping över Värnamo Södra med 2–0 (1–0).

Tabelläget försämrades för V-Södra som nu riskerar att dras in i bottenstriden för att undvika kvalspel för att hänga kvar i trean.

V-Södra fick en olycka start på matchen:
– Ja, vi släppte in ett mål redan efter fyra minuter och det föregicks av två individuella misstag, säger tränaren Jonas Liljeqvist.
Efter det blev det en brant uppförsbacke och faktum är att gästerna inte kom in i matchen på hela halvleken. Man hittade inte sitt eget spel.

Tränaren fick igång sina killar i halvtid och i andra halvlek fanns det närmast bara V-Södra på planen-
– Ja , det var nog 90–10 i bollinnehav för oss.
Trots det stora spelövertaget och flera chanser till nätkänning uteblev målen. I stället kom 2–0 alldeles i slutet av matchen när V-Södra tryckte på för en kvittering. Strax före dess hade man även fått mittbacken Anel Mehmedbegovic utvisad på grund av två gula kort.

– Jag är mycket nöjd med andra halvlek men totalt sett var det inte bra. Vi förlorade även hemma mot Hjulsbro, ett lag som inte verkar passa oss, noterar Södras tränare.

Arsim Terllabuqi var klart bäst i laget. Det var delvis tack vare hans insats mittfältsspel som V-Södra tog över spelet i andra halvlek.