Utklassning av Forsheda

Fotboll Forsheda gav Nissafors bokstavligt talat en lektion i hur man ska göra mål. 6–0 efter första halvleken, blev tillslut 11–0 när matchen blåstes av.

En match är oftast över efter två halvlekar. Men matchen mellan Forsheda och Nissafors var över efter en. Då hade Forshedagänget haft en lektion i fotboll och resultatet stannade vid 6–0.

– Vi kunde gjort fler mål än så, säger Markus Eng efter den överkörningen.

Andra halvleken blev lite av en transportsträcka för Forsheda som trots allt utökade sin ledning. Matchen slutade 11–0, vilket är Forshedas andra match där laget kliver av med ett tvåsiffrigt resultat.

– Det är den här typen av fotboll vi vill spela, där vi går med mycket folk upp i anfallet. Det tappade vi en del under andra halvleken. Men vi är ett ungt lag som kommer växa med tiden när rutinen kommer, säger Eng efter matchen där det trots storsegern finns en del saker som behövs förbättras.

– Vi behöver få mer variation i anfallen. I dag var det mycket på samma sätt.

En spelare fick skriva in sig för första gången i målprotokollet denna säsongen.

–Kevin Kedbäck gör sitt första mål i år och jobbar bra idag. Sedan gör samtliga en bra insats, avslutar Eng.