Fotboll

Uddamålsförlust för Forsheda

Fotboll Ett hörnmål i 70:e minuten avgjorde matchen mellan Forsheda och Wallalos som slutade i förlust för Forsheda med 0–1, (0–0).

Arkivbild från försäsongen.

– Vi var för många som inte gjorde sin bästa match helt enkelt, summerar tränaren Markus Eng.

Hade ni varit nöjda med ett poäng i dagens match?
– Ja det hade vi för det hade betytt att vi gjorde en 100% försvarsinsats. Nu lyckas vi till 98% då vi inte får bort en hörna men annars så står vi upp bra och låter de inte komma till några farliga chanser.

– De har endast ett till läge i matchen men där räddar Anders Cederquist oss med sin jätteräddning på ett avslut som kommer efter ett inlägg snett bakåt mot straffpunkten.

Även om Eng är nöjd med försvarsspelet så ser han utvecklingspotential i anfallet.

– Vi slår bort för många passningar, har för dåliga mottagningar och bollen studsar vilket gör att vi aldrig får kontroll över våra anfall. Det ville sig helt enkelt inte och vi kom aldrig framåt i plan.

Utöver målvakten Anders Cederquist med sin kanonräddning så vill Eng även lyfta fram försvarsspelaren Dennis Dzelinovski som ”alltid gör en bra försvarsinsats och förtjänar lite extra beröm”.

– Det är det bästa laget vi har mött hittills och vi gör ändå en helt okej match trots att vi inte riktigt kommer upp i nivå, avslutar Eng.

Nästa match spelas mot Makedoniska Föreningen Gislaved på tisdag.

ANNONS
Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Bor tog tre viktiga poäng
LÄS MER:  Bottennapp för Hånger
LÄS MER:  Delad poängpott mellan Bor och Forsheda

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *