TV och bildspel: KSK vann över SIS

Fotboll 1990 vann Klevshults SK senast mot Skillingaryds IS men i dag var det dags igen.

[7/7]

Matchen slutade 2–1 (1–0) sedan Klevshult avgjort med matchens sista mål med fem minuter kvar att spela.

SIS-tränaren Carl Sandahl var besviken:
– Jag tycker att oavgjort varit mest rättvist men vi kom inte upp i någon bra standard. Det var bara stundtals vi spelade bra.
SIS hade 4–5 man borta och hade svårt att få igång spelet även om man man kanske hade mer bollinnehav och särskilt då i första halvlek.

SIS-tränaren svarade själv för kvitteringen till 1–1 men poänggivande mål blev det inte:
– Jag tycker att det var ruff på vår målvakt när de gjorde 2–1, säger Carl.
Plus i laget till Samuel Asmeron Yemane.

Jorre gjorde mål
Henning Jorre gav KSK ledningen i ett skede av matchen då SIS tryckte på bra.
1–1 kom först efter 80 minuter och fem minuter senare gjorde Kadir Hajrovic segermålet.

– Jag tycker att vi vann rättvist, säger KSK-tränaren Niklas Hellund.
Han pekar på att man hade flera frilägen i andra halvlek.
Klart bäst i laget och på plan var Per Pettersson. KSK:s backlinje var stabil och på mitten dominerade Henrik Tält.