Målvaktsbyte hos SIS  [21/24]

[22/24]

Hooks målskyttar: Oscar Erinder, Manfred Ohlsson och Victor Bäckdal  [23/24]

Björn Erinder  [24/24]

SIS började mycket bra och gjorde 1–0 genom Stjepan Pervan redan efter några minuter. SIS var något bättre efter det men hemmalaget jobbade sig in i matcher. Kvitteringen kom först i slutet av halvleken.

– Jag tycker att vi hade spelet i första halvlek men i andra bjöd vi på allt för Hook. Vi kom in helt fel i situationerna, noterar SIS-tränaren Gustav Kennestig som själv hoppade in i målet vid underläge 1–5.

Almin Mekic hade inte sin bästa dagen i SIS-målet. Det hade inte heller flera andra spelare som mest verkade gå och drömma och det blir det inget drömspel.

Hook kom förvånansvärt lätt igenom SIS-försvaret som inte hade sin bästa eftermiddagen på Lindevallen i Hok.

Oscar Erinder var som vanligt målfarlig med tre fullträffar. Manfred Ohlsson gjorde två mål samt Victor Bäckdal ett i ett i övrigt mycket jämnt hemmalag.

Tränaren Björn Erinder har den senaste tiden gått på kryckor men spelarna visade inga sådana takter utan spelade bra även i dag. Björn ger sin syn på matchen i tv-inslaget.