Tredje raka för WIK

Fotboll Waggeryds IK hade inget problem att hemmabesegra Anneberg. Till slut blev det 5–0 (1–0)

Efter förlust i seriepremiären har WIK har WIK radat upp två uddmålssegrar och en storseger i kväll. Det kanske har lossnat ordentligt nu.

WIK-tränaren Roger Andersson hyllar hela sitt lag efter säsongens bästa match:
– Vi kontrollerade matchen från början till slut och 5–0 i halvtid hade speglat vad som hände spelmässigt, noterar han.

Hemmalaget gjorde 1–0 redan i sjunde minuten. Efter en fin hörna av William Andersson nickade Filip Lipovac in ledningsmålet.

WIK fortsatte spela bra men trots ett stort antal målchanser stod det bara 1–0 i halvtid.
– Vi fick i stället fin utdelning i början av andra halvlek med tre mål inom sju minuter, säger WIK-tränaren glatt.
I minut 53 kom 2–0 genom Salman Mohamed Elmi. Sebastian Andersson spelade snyggt fram.

Fem minuter senare var det dags för nätkänning. Sebastian Andersosn svarade för ett snyggt inkast som Joel Storck förvaltade på rätt sätt.
Minuten senare spelade Viktor Forsman fram Salman Mohamed Elmi som satte 4–0.

Viktor Forsman fick själv glädjas åt 5–0 när 88 minuter spelas.

– En trevlig match för oss och publiken, noterar WIK-tränaren.
Han hoppas att detta var islossningen för laget och att man ska hålla till i toppen av fotbollsfyran.

Det blev lyriskt beröm till hela laget men lite extra till bröderna Forsman, Viktor och Edwin samt Salman Mohamed Elmi.