[20/22]

[21/22]

[22/22]

Det blev hemmaseger 3–2 mot Qviding.

IFK inledde matchen strålande och man bara väntade på ett ledningsmål. Detta kom också genom Sefika Muratovic. 2–0 kom på straff sedan Linda Persson blivit fälld. Fanny Götesson pangade på straffen rakt upp i målvaktens ena kryss.

Trots 2–0 efter bara 15 minuter tappade IFK sedan.
– Av någon orsak blev vi ängsliga i spelet och Qviding tog över, noterar IFK-tränaren Patrick Schellhas.
Gästerna gick upp till 2–2 i paus men i andra halvlek visade IFK åter att man var det bättre laget. Segermålet kom ungefär mitt i halvleken genom Emilia Schellhas.

– Hög moral av tjejerna, berömmer tränaren.
Emma Albertsson, Kajsa Bengtsson och Sefika Muratovic får extra plus. Enlin Fransosn gjorde ett inhopp efter paus och var strålande.

– Skönt med tre raka segrar och framför allt att vi varit förtjäna av dessa nio poäng, inflikar tränaren. I först matchen förlorade IFK borta mot Mariebo med 1–3.

Efter fyra omgångar toppar Jitex Mölndal med tolv poäng och skuggas av Mariebo och IFK Värnamo, båda med nio.

Text: Per Bunnstad