Storförlust för SIS

Fotboll Skillingaryds IS förlorade med hela 3–10 (2–4) i bortamötet med Jönköpings BK.

Hemmalagets Andreas Roos inledde matchen med tre raka mål. SIS kom tillbaka i slutet av halvleken och reducerade till 1–4 genom Roholla Khademi. SIS fick nytt hopp i minut 48 när Filip Jezdic reducerade till 2–4. Sedan blev det hemmalaget för mesta hela slanten. Det sista målet för SIS kom vid ställningen 2–8 genom Shoaib Ghaznavi.

SIS har bara tagit en poäng på de sju senaste matcherna.

SIS-tränaren Gustav Kennestig var själv målvakt i kväll då den andre målvakten slutat. Det har även ytterligare spelare gjort och det känns tungt för lagledningen.
I dag var dessutom andra spelare förhindrade att medverka och det gjorde inte saken bättre.
Tre spelare från u-laget fick göra A-lagsdebut och två av dem gjorde mål.
– Det är tre matcher kvar och vi ska försöka avsluta snyggt, säger SIS-tränaren.