Bildspel och tv: Slutspel väntar för IFK

Fotboll IFK Värnamo har tre ungdomslag i världsturneringen Gothia Cup i Göteborg.

Seger för IFK Värnamo och nu väntar IFK Göteborg. Privatbild

IFK F 15 vann även den tredje gruppspelsmatchen och vann den i stor stil. Det blev 3–0 mot CF Colegio Atlantico från Portugal. Målskyttar var Jasmine El-Nagar, Ebba Von Feilitzen och Ebba Abrahamsson. I 32-delsfinal väntar Älvsjö.

Michelle Wloch gv IFK F 14 ledningen efter 18 minuter men ett par minuter från slutsignalen kvitterade det norska laget Charlottenlund till slutresultatet 1–1. Därmed blev Charlottenlund grupptvåa medan IFK fick nöja sig med tredjeplatsen. IFK möter i morgon trean i grupp 19. Det handlar om B-slutspel.

IFK P 15 vann med 2–1 över Landskrona. Patrik Nagy gjorde båda IFK-målen som betydde 1–0 och 2–0.
IFK blev därmed tvåa i gruppen och får i morgon ta sig an IFK Göteborg som vann sin grupp. Det blir åttondelsfinal.