Rydaholm vann över V-Södra

Fotboll Rydaholms GoIF storspelade i 80 minuter mot Värnamo Södra FF. Det stod då 3–0 men till slut blev det endast 3–2.

Daniel Luzze gjorde 1–0, Robin Davoust 2–0 och Derrick Ssentongo 3–0. Sedan tog dett roliga slut:
– Vi spelade mycket bra i 80 minuter men sedan tappade vi allt, säger hemmatränaren Edin Selimagic besviket.

Det som såg så bra ut blev bara en knapp seger. Först kom reducering på ett långskott och i 88:e minuter kom ännu en reducering efter hörna.

– Vi bjöd in V-Södra i en match som vi annars dominerade, säger tränaren.

Han berömmer alla för spelet i 80 minuter. Lite extra plus till Kristian Kurtovic som var tillbaka efter skada.

V-Södras lagledare Alkali Cham tycker att V-Södra spelade bra och särskilt i slutet av matchen:
– Men vi mötte ett Rydaholm som var mycket bra, säger Alkali.
Han berömmer ändå Södras spelare som visade god klass förutom att man hade svårt att omsätta chanser i mål.

Målen för V-Södra gjordes av Dino Oikc och Anders Luu.