Rydaholm tillbaka som vinnare – besegrade Moheda

Fotboll Rydaholms damer lyckades finna vinnarspåret igen. Besegrade Moheda på bortaplan med 3–1.

Efter en förlust och senast oavgjort hittade Rydaholms damer vinnarspåret igen. I bortamatch mot Moheda IF blev det en 3–1-seger där Tove Åkesson noterades för två av dem.

–Vi kommer inta alls igång som vi vill. De första 30 minuterna är inte bra från vårt håll. Vi gjorde några byten och då blev det helt annat spel, säger Johan Melkstam, Rydaholms tränare.

I andra skapas det fler chanser av Rydaholm. Men Moheda gjorde trots det 1–2 vilket skapade en viss nervositet. Der skulle dock lugna sig när Tove Åkesson avgör med sitt andra mål som betydde 3–1.

–Vi skapar som sagt mycket under andra och gör en riktigt bra halvlek, säger Melkstam som tycker det är en laginsats när man vinner men där några spelare gör lite extra.

–Jo Emma Robertsson och Sandra Martinsson får lite extra beröm idag.

Nu blir det att vila sig i form för Rydaholmsgänget eftersom det inte finns allt för många träningar innan match igen då det inte finns.

–Ja det blir det då vi inte har så många tillfällen att samla laget. Men då kommer vi till vår älskade konstgräsplan, där serieledarna står för motståndet. Det blir tufft, avslutar Melkstam