Fotboll

Rydaholm tappar ledningen

Fotboll Trots en tidig ledning kunde inte Rydaholms Goif hålla undan mot FC Peking. För i andra halvlek kunde Peking kvittera och matchen slutade därmed oavgjort för Rydaholm med slutresultat 1–1. Uppdaterad.

Arkivbild.

– Vi gör en bra första halvlek, där vi har ett fint spel och leder med 1–0, så men den halvleken är jag nöjd, säger tränaren Jonas Liljeqvist.

– Däremot när det kommer till den andra halvleken, så är jag inte jättenöjd. För i den halvleken, så tappar vi matchen lite och Peking får in ett väldigt konstigt mål som egentligen inte ens borde godkänts. Sedan borde vi ha försökt försvara vår ledning och gjort ännu fler mål. Men i helhet, så var det en konstig match med mycket tjafs på planen mot domaren.

Målet gjordes av Alen Barnjak i den 35:e matchminuten.

– Men oavgjort är ju klart bättre än en förlust, så vinner vi de återstående matcherna, så ska det räcka, avslutar Liljeqvist.

Nästa match spelas mot IF Hallby FK på söndag om en vecka.

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Västboås kunde inte stå emot
LÄS MER:  Ny förlust för IFK Värnamo – ras i tabellen
LÄS MER:  Rydaholm lyckades inte rå på topplaget IFK Grimslöv

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


1 reaktion på Rydaholm tappar ledningen

Varför skulle inte målet godkännas?
Är det frispark och man inte begär avstånd så kan du slå den när du vill och att er målvakt står och dricker vatten utanför mål är ju bara att skratta åt. Helt rätt att bara lägga in bollen när han dricker vatten 😂😂😂🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *