Fotboll

Rydaholm tappade segern i slutskedet

Fotboll Det var full fart från start. 1–1 efter bara några minuter. Trots ledning med 2–1 lyckades Lammhult kvittera till 2–2 i slutskedet och Rydaholm tappar poäng mot topptrion

Söker en passning. Foto: Hedin Väisänen / arkivbild

En rafflade inledningen av matchen mellan IFK Lammhult och Rydaholms GOIF. Redan efter bara några minuter hade lagen gjort varsitt mål. Rydaholm fick gå in och snacka taktiska saker med en 2–1-ledning, där Amin Nshimirimana gjort båda målen, när första halvleken var över.

–Vi hade bra inställning under först, bud på fler mål. Men vi var rätt nöjda med resultatet i alla fall, säger Jonas Liljeqvist.

Enligt Liljeqvist skapade man tillräckligt många läge för att kunna punktera matchen.

– Vi radade upp chanser för att kunna sätta bollen. Vi ska bara vinna denna matchen enligt mig. Men det var en sådan här dag där bollen inte ville in. Sedan jagar de i slutet och vi stå emot. Så får de en frispark utanför målområdet i den 89:e matchminuten. Jag ser inte riktigt, men tycker kanske inte vi ställer upp oss ordentligt. Och så går bollen in, säger Liljeqvist och tillägger:

–Hade önskat att vi fått en seger idag så killarna fått känna att man trots allt knyter ihop säcken på ett bra sätt. Men så blev det inte idag. Nära men ändå så långt ifrån.

Med slutresultatet 2–2, får laget blicka framåt och ta med sig kämpainsatsen.

– Vi är en något trasig trupp. Har två spelare som fick spela mittback, som de inte gjort tidigare. All beröm till de som spelar idag. Helt underbart, vilket vi tar med oss. Sedan tycker jag att Anton Johansson, Alex och Adin Kobaslic kämpar otroligt och förtjänar lite extra beröm.

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Spelare hämtad med ambulans
LÄS MER:  Rydaholms damer föll mot Ryssby
LÄS MER:  Bildextra: Rydaholm tog chansen

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *