Fotboll

Rydaholm snor segern på mållinjen

Fotboll Det blev ett intensivt avslut på matchen när Rydaholms GoIF lyckades få in det avgörande målet mot Alstermo IF i slutminuten och matchen slutade därmed i en vinst för Rydaholm med slutresultat 3–2. Uppdaterad.

Arkivbild. Foto: Hedin Väisänen

– Det var väl dags att vi fick en sånhär vinst, när vi leder matchen, håller på att tappa den och sen gör mål i slutminuten, säger tränaren Jonas Liljeqvist.

– Vi börjar lite klent, de första tio minuterna men sen efter det, tar vi över och styr matchen hela vägen, fram tills Alstermo IF gör sitt första mål. Vi var lite mer sugna på att göra ett tredje mål, istället för att försvara ledningen. Sen gör Alstermo, sitt andra mål och då är det klart att det blir lite nervöst, men vi kände att denna matchen måste vi vinna och det gjorde vi tillslut.

Målen gjordes av Leon Bujupi (2) och Amin Nshimirimana.

– Jakob Elv gör sin första match idag efter att inte ha spelat fotboll på ett bra tag, så han gör en jättebra match. Sen även målskytten Leon Bujupi som gör två mål och en assist, måste jag lyfta extremt högt. Han gör verkligen sin bästa match för i år.

– Nu ska vi få tillbaka lite folk som är skadade och avstängda och så ska vi ta oss an Furuby IF på hemmaplan på söndag, om en vecka, avslutar Liljeqvist.

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Rydaholms damer föll mot Ryssby
LÄS MER:  Ingen ljusning för IFK Värnamo – krisen förvärras
LÄS MER:  Rydaholm tappade segern i slutskedet

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *