Rydaholm lyckades inte rå på topplaget IFK Grimslöv

Fotboll Det blev en tuff tillställning för Rydaholms Goifs damer. Hemmalaget IFK Grimslöv klev av med en 5–1-seger.

Det dröjde inte länge förrän Rydaholmarna fick ta ut bollen ur eget mål i bortamatchen mot IFK Grimslöv.

Nio minuter för att vara exakt.

Men kvitteringen till 1–1 kom minuterna senare. Därefter kopplade hemmalaget greppet och steg in i omklädningsrummet efter första halvleken med en 3–1-ledning.

– Vi påpekade i pausen att vi måste prata mer där ut. Och inte släppa till så mycket, säger Johan Melkstam.

Grimslöv var det starkare laget och gjorde både 4–1 och 5–1 innan matchen var över.

–De var bättre än oss helt klart. Tycker i alla fall att det blev lite bättre i andra efter att vi gjorde en del förändringar. Men vi är fortfarande lite för naiva, säger Melkstam och tillägger:

–Vi lär oss lite varje dag och idag tycker jag Ida Lundström, som gjorde comeback i mål, Tindra Hallberg och Halimo Abdulahi Bille förtjänar extra beröm.