Fotboll

På väg mot segern – då avbröts matchen

Fotboll Det blev nästan en framgångsrik lördagsmatch för Rås Lb dam som var på väg mot en klar seger med 2−0 över IFK Karlshamn. Men med femton minuter kvar av matchen, avbröts den plötsligt. Uppdaterad.

Bild från tidigare match. Foto: Hedin Väisänen

− Vi var så nära en vinst och tre poäng idag men detta väder stoppade oss, säger tränaren Alma Cederquist.

− Vi startade matchen starkt och ledde med 1−0, när vi gick ut i halvtidsvila. Sedan började vi andra halvlek lika starkt och gjorde ytterligare ett mål. Men sen när det bara var femton minuter kvar av matchen, slog ett oväder till. Regnet började ösa ner och åskan började låta lite väl högt. Då bad domarna oss att gå in i omklädningsrummet och vänta tills ovädret hade lugnat ner sig. Vi väntade, ett tag och såg att vädret hade börjat lugna ner sig och då tänkte vi, att nu kan matchen återupptas, men då slår blixtarna ner. Så matchen blev avbruten och de femton minuterna som var kvar av matchen kommer återupptas, nästa gång vi möter Karlshamn igen, vilket blir någon gång i höst.

Trots avbrottet, så stod Annie Pettersson för båda av målen i matchen.

− Det blev trots allt en spännande match, men synd att vi inte kunde åka hem med en vinst och tre poäng idag. Karlshamn ville inte heller ge vinsten till oss, så de insisterade på att återuppta matchen vid senare tillfälle. Men jag tror och är ganska säker på att vi hade vunnit matchen, om den hade fortsatt som vanligt utan avbrott.

− Nu hoppas vi inför nästa match att vädret är på våran sida och att vi kan plocka tre poäng, avslutar Cederquist.

Nästa match spelas mot Växjö BK på söndag om en vecka.

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Fallet fortsätter för Horda
LÄS MER:  Rås Lb fortsätter på förlustspåret
LÄS MER:  Full pott för Västboås

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *