Fotboll

Rås Lb knyter ihop säsongen med kryss

Fotboll I säsongens sista match kämpade Rås Lb dam till sig ett 3–3-resultat mot Ronneby BK. Uppdaterad.

Arkivbild. Foto: Hedin Väisänen

– Jag tycker vi avslutar säsongen vackert. Det har ju varit en tuff säsong på många sätt för oss och självklart vill man alltid ha tre poäng med sig. Men eftersom vi spelade oavgjort mot Ronneby, så får de inte kvala och det var en del sura miner i deras lag, säger tränaren Alma Cederquist.

– Dagens match var lite svajig. Vi börjar riktigt starkt med ett mål men sen tappar vi det lite, men vi lyckas ändå göra ett till mål precis innan paustidsvilan. Men sen går vi ut i den andra halvleken och Ronneby gör tre mål efter varandra och då försöker vi jobba oss och få tillbaka matchen i våra händer, vilket vi lyckas med. För i den 83 matchminuten lyckas vi kvittera. Så med andra ord var det en väldigt konstig match, då ena sekunden var det våran match och andra sekunden var det deras match.

Annie Pettersson stod för alla de tre målen.

– Vi alla i laget avslutar säsongen tillsammans på ett vackert sätt, så vi är otroligt stolta över tjejerna.

Är ni nöjda med säsongen?

– Redan innan vi gick in i säsongen, visste vi att man måste hamna på antingen en sjätte eller sjunde plats för att hålla sig kvar och där hamnar vi inte, så vi är inte nöjda med den biten. Men den upphämtningen vi har gjort, de senaste matcherna är väldigt bra och det får vi ta med oss till nästa år, avslutar Cederquist.

Rås Lb slutar på en nionde plats i serien med 17 poäng.

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Rås Lb fortsätter på förlustspåret
LÄS MER:  Bittert slut för Rydaholm
LÄS MER:  Förlust i viktiga streckmatchen

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *